ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ ДЕРЖАВНОГО БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

31 січня 2022 року під головуванням в.о. ректора Руслана Тихонченка та голови вченої ради Андрія Одарченка відбулось засідання ректорату Державного біотехнологічного університету у режимі онлайн на платформі ”Zoom”.
Основним питанням порядку денного було забезпечення своєчасності виплати заробітної плати та оплати платних послуг університету. Доповідачами з даного питання були: Микитась А. В., Даниленко Т.П., декани та завідуючі кафедрами.
Головою вченої ради Андрієм Одарченко було наголошено, що виплати заробітної плати, які здійснюються зі спецфонду, будуть надалі  здійснюватись своєчасно. Задля цього ним було запропоновано на факультетах ввести відповідальних за оплату платних послуг університету, що будуть постійно протягом усього семестру контролювати своєчасність надходжень. Також Андрієм Одарченко було зауважено, що є низка проєктів, реалізація яких також буде поповнювати спецфонд університету. В.о. ректора Руслан Тихонченко повністю підтримав та наголосив на необхідності введення відповідальних осіб на факультетах, що будуть слугувати допомогою адміністрації. Також до обговорення даного питання були долучені головний бухгалтер Даниленко Т.П. та проректор з науково-педагогічної роботи, розвитку економіки та інфраструктури Микитась А.В., який зауважив, що заборгованості за проживання у гуртожитку зменшились завдяки взаємодії деканів факультету із студмістечком.
В кінці засідання проректор з науково-педагогічної роботи та євроінтеграції Михайлов В.М. доповів, що розробив план засідань ректорату та Вченої ради університету на весняний семестр та надав змогу внести свої корективи учасникам ректорату.