Відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету ветеринарної медицини

16 січня 2024 року відбулось розширене засідання НТР факультету ветеринарної медицини. На порядку денному якого було підведення підсумків науково-дослідної роботи кафедр за 2023 рік та визначення перспективних завдань на 2024 рік.

На засіданні були присутні в.о. ректора Андрій Кудряшов, проректор з наукової роботи Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, начальник науково-дослідної частини Людмила Чуйко, завідувачка відділу організації наукової роботи з НПП та здобувачами освіти Вікторія Яковлева, завідувачка відділу аспірантури та докторантури Софія Міненко, завідувачка навчального відділу Анастасія Кашперська, науково-педагогічні працівники та аспіранти факультету.

На засіданні завідувачі кафедр оприлюднили результати роботи структурних підрозділів факультету. Під час обговорень звітів проректор з наукової роботи Валерій Михайлов озвучив стислий аналіз звітів НДР кафедр за 2023 рік і відмітив позитивні моменти та надбання колективів кафедр, а також окреслив питання, які слід вирішити у 2024 році. Активну участь у обговоренні звітів НДР взяв і проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, який наголосив на можливих способах організації освітнього процесу за рахунок проведення занять у профільних наукових установах і ветеринарних клініках, залучення студентів до наукової роботи тощо.

Під час підведення підсумків керівництво університету, зокрема в.о. ректора Андрій Кудряшов, відмітили професіоналізм колективу факультету ветеринарної медицини та бажання працювати над покращенням результатів і висловили підтримку у вирішенні нагальних питань.