Відбулося засідання Вченої ради факультету мехатроніки та інжинірингу

13 жовтня 2021 року на факультеті мехатроніки та інжинірингу Державного біотехнологічного університету відбулося засідання Вченої ради факультету. Серед питань, які розглядалися під час засідання були: затвердження складу Вченої Ради, обрання Голови та затвердження плану роботи Вченої Ради факультету на 2021-2022 навчальний рік.

У відповідності до Закону “Про вищу освіту” до складу Вченої ради факультету увійшли за посадами: декан, заступники декана, голова профспілкового бюро і голова студентського комітету, а також виборні представники від кафедр факультету. Також при формуванні Ради було витримано вимогу Закону щодо відсоткового складу представників від здобувачів вищої освіти (студентів та аспірантів). Члени Вченої ради затвердили склад Вченої Ради факультету мехатроніки та інжинірингу.

Наступним важливим питанням, яке розглядалось на Вченій Раді, було обрання її Голови. Була висунута одна кандидатура – декан факультету Бредихін Вадим Вікторович. На час виборів головування Вченою Радою було покладено на голову профспілкового бюро факультету Сичову Тетяну Олександрівну. Вибори проводилися таємним голосуванням. До складу лічильної комісії увійшли, як представники кафедр, так і здобувачів вищої освіти. За результатами голосування Бредихіна Вадима Вікторовича одноголосно було обрано головою Вченої Ради факультету мехатроніки та інжинірингу.

Останнім питанням на засіданні було затверджено “План роботи Вченої ради факультету мехатроніки та інжинірингу на 2021-2022 навчальний рік”.