ВІТАЄМО!
21 грудня 2021 року на факультеті переробних та харчових виробництв Державного біотехнологічного університету відбувся успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 Харчові технології здобувачем Холобцевою Іриною Петрівною. Тема роботи «Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних»
Наукові керівники:
Серік Максим Леонідович, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Самохвалова Ольга Володимирівна, кандидат технічних наук, професор кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів
Бажаємо здобувачу та науковим керівникам нових творчих успіхів та наукових досягнень!