Вітаємо переможців конкурсів студентських наукових робіт
Вітаємо переможців конкурсів студентських наукових робіт:
1) Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство»:
– за напрямом «Агроінженерія» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):
студентів факультету мехатроніки та інжинірингу, які отримали дипломи ІІ ступеня:
Кулініча К.В., науковий керівник – д.т.н., проф., зав. кафедри мехатроніки та безпеки життєдіяльності та управління якістю факультету мехатроніки та інжинірингу Антощенков Р.В.;
Резниченка Є.А., науковий керівник – к.т.н., доц., ст. викл. кафедри мехатроніки та безпеки життєдіяльності та управління якістю факультету мехатроніки та інжинірингу Галич І.В.
– за напрямом «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):
студентів факультету переробних і харчових виробництв, які отримали дипломи ІІІ ступеня:
Старченко А.С. та Фесунова Д.С., науковий керівник – д.т.н., доц. кафедри технології м’яса Онищенко В.М.
– за напрямом «Агрономія» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):
студентів факультету агрономії та захисту рослин Козиря Д.В., Хаміма Юнесса, науковий керівник – к.с-г.н., доц. каф. плодоовочівництва і зберігання продукції Романов О.В.
2) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (на базі Національного університету харчових технологій):
– студентку факультету переробних і харчових виробництв Ніколаєнко Д.Д., яка отримала диплом ІІ ступеня (науковий керівник – Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів);
– студентку факультету переробних і харчових виробництв Дзюбу О.С., яка отримала диплом ІІ ступеня (науковий керівник – Погарський О.С., к.т.н, доц. кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк);
– студентку факультету переробних і харчових виробництв Шевченко Г.А., яка отримала диплом ІІІ ступеня (науковий керівник – Діхтярь А.М., к.т.н., доц. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії).
3) Харківського регіонального конкурсу студентських (курсантських) наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук:
– за гуманітарним напрямом:
студентів факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Корнієць А.В., Прокопенко В.С., які отримали дипломи І ступеня (науковий керівник – доц. кафедри управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру Винограденко С.О.).