Вітаємо переможців конкурсів студентських наукових робіт

Вітаємо переможців конкурсів студентських наукових робіт:

1) Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство»:

– за напрямом «Агроінженерія» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):

студентів факультету мехатроніки та інжинірингу, які отримали дипломи ІІ ступеня:

Кулініча К.В., науковий керівник – д.т.н., проф., зав. кафедри мехатроніки та безпеки життєдіяльності та управління якістю факультету мехатроніки та інжинірингу Антощенков Р.В.;

Резниченка Є.А., науковий керівник – к.т.н., доц., ст. викл. кафедри мехатроніки та безпеки життєдіяльності та управління якістю факультету мехатроніки та інжинірингу Галич І.В.

– за напрямом «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):

студентів факультету переробних і харчових виробництв, які отримали дипломи ІІІ ступеня:

Старченко А.С. та Фесунова Д.С., науковий керівник – д.т.н., доц. кафедри технології м’яса Онищенко В.М.

– за напрямом «Агрономія» (на базі Миколаївського національного аграрного університету):

студентів факультету агрономії та захисту рослин Козиря Д.В., Хаміма Юнесса, науковий керівник – к.с-г.н., доц. каф. плодоовочівництва і зберігання продукції Романов О.В.

2) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (на базі Національного університету харчових технологій):

– студентку факультету переробних і харчових виробництв Ніколаєнко Д.Д., яка отримала диплом ІІ ступеня (науковий керівникШидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів);

– студентку факультету переробних і харчових виробництв Дзюбу О.С., яка отримала диплом ІІ ступеня (науковий керівникПогарський О.С., к.т.н, доц. кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк);

– студентку факультету переробних і харчових виробництв Шевченко Г.А., яка отримала диплом ІІІ ступеня (науковий керівникДіхтярь А.М., к.т.н., доц. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії).

3) Харківського регіонального конкурсу студентських (курсантських) наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук:

– за гуманітарним напрямом:

студентів факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Корнієць А.В., Прокопенко В.С., які отримали дипломи І ступеня (науковий керівник – доц. кафедри управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру Винограденко С.О.).