Вітаємо переможців конкурсу «Краще видання 2023 року»

Представники науково-педагогічного складу факультету переробних і харчових виробництв взяли участь у конкурсі «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України».

Серед наукової та освітянської спільноти визнання отримали такі роботи науковців ДБТУ:

  • у номінації «Монографії»
    1 місце – монографія «Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів», автори: Шидакова-Каменюка О.Г., Новік Г.В., Болховітіна О.І. Це робота науковців кафедри технології хлібопродуктів та кондитерських виробів. Монографія видана за результатами науково-дослідної роботи та дисертаційного дослідження аспіранта кафедри;
  • у номінації «Збірник наукових праць»
    2 місце – лабораторний практикум із дисципліни «Харчові технології. Розділ 4», автори: Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Селютіна Г.А., Лосєва С.М. Це видання фахівців кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні імені Р.Ю. Павлюк. Лабораторний практикум має потужну змістову частину та виконаний у нестандартному для навчальних видань форматі, характерному для інтернет-ресурсів.

Вітаємо авторів і бажаємо подальших успіхів!