ВІТАЄМО ПРОФЕСОРА ЯНЧЕВУ ЛІАНУ МИКОЛАЇВНУ З ОТРИМАННЯМ НАГРУДНОГО ЗНАКУ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ «ЗА НАУКОВІ ТА ОСВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ»

Колектив кафедри обліку, аудиту та оподаткування  Державного біотехнологічного університету щиро вітає професора Янчеву Ліану Миколаївну з отриманням нагрудного знаку Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення» (наказ МОН України № 348-К від 07.09.2021 року). Цей знак ‒ свідчення професіоналізму та забезпечення високого рівня якості багаторічної праці Ліани Миколаївни на освітянській ниві, гармонійного поєднання її ініціативності, енергійності, принциповості, творчого підходу до роботи та вагомий особистий внесок у вирішення проблем, пов’язаних з формуванням та забезпеченням реалізації державної політики у сфері освіти і науки.
Янчева Ліана Миколаївна є яскравим прикладом самореалізації, генерації новацій та прагнення до саморозвитку. Пов’язавши своє життя зі служінням науці та освіті, Ліана Миколаївна стала учасником новітнього етапу розвитку системи бухгалтерського обліку у Східній Україні та модернізації вищої освіти. За її ініціативи розроблені та запроваджені новітні технології навчання, інтерактивні комплекси навчально-методичного забезпечення дисциплін і спеціальностей, які позитивно оцінені провідною науково-педагогічною спільнотою та визнані студентами як ефективні в опануванні навчального матеріалу. Як особистість, що завжди перетворює ідеї на реальність, Ліана Миколаївна втілила в життя відкриття спеціалізованої вченої ради ХДУХТ із захисту дисертаційних робіт на здобуття кандидата економічних наук за спеціальностями 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності), 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). Ця перша спеціалізована вчена рада у Східній Україні і досі залишається винятковою для реалізації наукового потенціалу молодих вчених. Янчева Ліана Миколаївна є добрим другом студентів, які за її особистим прикладом опановують любов до науки і саморозвитку як цілісної особистості, і завжди звертаються до неї за порадою та підтримкою. Випускники університету дуже тепло згадують Ліану Миколаївну і відзначають її людяність, порядність, розуміння, толерантність.
Бажаємо Вам, Ліано Миколаївно, незгасимої життєвої енергії, міцного здоров’я, нових творчих здобутків і наснаги в усіх починаннях! Нехай Ваш невичерпний інтелектуальний потенціал та багаторічний досвід і надалі служитимуть на благо нашого університету та України!