ВІТАЄМО СТИПЕНДІАТА!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1276 від 29.11.2021р. ВОВК ВАЛЕРІЇ СЕРГІЇВНІ призначено іменну стипендію​ Президента України!

​Вовк Валерія Сергіївна – здобувач ступеню вищої освіти доктор філософії третього (освітньо-наукового) рівня Державного біотехнологічного університету за спеціальністю 181 «Харчові технології» по кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії.

Протягом трьох років Валерія Сергіївна успішно працює над дисертаційною роботою на тему: «Удосконалення технології капсулювання олій шляхом використання інкапсулянта у стані нестабільної емульсії» під керівництвом к.т.н., доцента Нагорного О.Ю. Грунтовні знання за фундаментальними та фаховими дисциплінами, досвід роботи в сучасних підприємствах галузі України, участь у міжнародних проектах стали підгрунтям та запорукою успішного виконання дисертаційної роботи.

Підтвердженням цього є результати роботи здобувача – удосконалена технологія знаходиться на етапі упровадження, продукція демонструвалась на міжнародній виставці виробників та дистриб’юторів харчової продукції Worldfood Ukraine​ – 2021 (м. Київ) й одержала високу оцінку, результати роботи апробовано на науковому семінарі.

Бажаємо молодому науковцю плідної роботи, нових звершень та​ ​ наукових досягнень!