ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Сьогодні святкує свій День народження професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, доктор технічних наук, академік Міжнародної академії холоду, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки ПИВОВАРОВ ПАВЛО ПЕТРОВИЧ.

ШАНОВНИЙ ПАВЛЕ ПЕТРОВИЧУ!

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ВАШИМ 70-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!

Все Ваше життя – починаючи зі студентських років і закінчуючи роками зрілої наукової і викладацької діяльності – безпосередньо пов’язане з Харківським державним університетом харчування та торгівлі, а з вересня 2021 року – з Державним біотехнологічним університетом!

За пройдешні десятиліття Ви відомі як провідний науковець, дослідник, викладач, керівник кафедри, людина, яка завжди перебувала на передових позиціях вітчизняної харчової освіти і науки!

Ваш талант організатора, викладача та науковця повною мірою проявився на посадах завідувача кафедри, професора, академіка Міжнародної академії холоду. За часів керівництва кафедрою Ви змогли створити колектив однодумців, забезпечити умови для підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного господарства та харчової промисловості.

Створена Вами наукова школа фахівців-харчовиків дозволила підготувати низку кадрів вищої кваліфікації – кандидатів і докторів наук, а до здобутку університету входить більш ніж 750 наукових і навчально-методичних праць, які підготовані за Вашої безпосередньої участі. Не дарма науковий колектив, який Ви очолили, був нагороджений високою нагородою – Державною премією України у галузі науки і техніки!

Ваші людські якості, уважне ставлення до колег, підлеглих та студентів поряд з високим почуттям відповідальності та вимогливості, надвисокий професіоналізм та принципова громадська позиція забезпечили Вам високу повагу та авторитет серед освітянської та наукової спільноти не тільки Харківщини, України, а й у світі!

ШАНОВНИЙ ПАВЛЕ ПЕТРОВИЧУ!

БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я, ДОБРОБУТУ, МИРНОГО НЕБА, СІМЕЙНОГО ЗАТИШКУ!

НЕХАЙ ЗАВЖДИ І В УСЬОМУ З ВАМИ ПЕРЕБУВАЮТЬ УДАЧА І БОЖЕ БЛАГОСЛОВІННЯ!

З повагою, колектив ДБТУ!