ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ РОБІТ ІМЕНІ ОЛЕКСАНДРА ЯРЕМЕНКА «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МОЛОДІЖНОЇ ТА СІМЕЙНОЇ ПОЛІТИКИ»

Директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України інформує про проведення у 2022 році за підтримки та сприяння Міжнародної асоціації позашкільної освіти Всеукраїнського конкурсу наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики»

Наукові напрями Конкурсу у 2022 році: національно-патріотичне виховання в Україні: стан та перспективи; молодіжне підприємництво, зайнятість молоді; молодіжна участь і молодіжна робота; правова культура, формування правосвідомості сучасної української молоді; формування культури здорового способу життя молоді; молода сім’я в Україні: виклики сучасності та нові цінності; розвиток молодіжного волонтерського руху; вплив епідемії COVID-19 на сфери життя молоді.

Конкурс проводиться у два етапи: перший етап – рецензування робіт; другий етап – проведення підсумкової науково-практичної конференції. Терміни проведення Конкурсу: до 04 червня 2022 року (день народження О. Яременка) прийом наукових робіт; до 01 серпня 2022 року рецензування робіт; вересень 2022 року – проведення підсумкової науково- практичної конференції, визначення переможців і призерів.

У разі зацікавленості, запрошуємо долучитись до участі у зазначеному Конкурсі. Більше інформації міститься за посиланням: www.dismp.gov.ua. Телефон для довідок: (044) 223-85-41, e-mail: mail@dismp.gov.ua.