ВИЇЗНЕ ІНТЕГРОВАНЕ ЗАНЯТТЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Провідні фахівці кафедри торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи, д.е.н., доцент Балацька Наталя Юріївна та к.е.н., доцент Калєнік Ксенія Володимирівна разом із здобувачами освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в рамках вивчення дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Інфраструктура готельного і ресторанного бізнесу», «Організація спеціальних форм обслуговування» провели виїзне інтегроване заняття та відвідали ресторан французької кухні «Bisou.Bisou», де мали змогу поспілкуватися з власницею, керівником та ідейним натхненником закладу Репіною Іриною Володимирівною.

Під час зустрічі Ірина Володимирівна провела динамічний тренінг-дискусію для здобувачів вищої освіти у форматі «Q&A session», тобто можливості ставити будь-які запитання та отримувати відповідь. Керівник закладу розповіла про особистий шлях в професії та поділилась власним баченням сучасних тенденцій та перспектив розвитку ресторанного бізнесу в Харкові, розкрила методи подолання кризових ситуацій, зокрема в умовах карантину. Під час дискусії майбутні фахівці почули відповіді на питання щодо особливостей ведення ресторанного бізнесу в умовах сучасності, у тому числі й складнощів, з якими зіткнувся менеджмент під час відкриття закладу, а також під час підбору персоналу у процесі формування колективу. Обговорили питання розвитку особистості, як фахівця у ресторанному бізнесі. Крім того дізнались, який інструментарій використовують керівники для підвищення якості обслуговування у закладі, також торкнулися питань щодо видів і засобів, використовуваної реклами та про комунікації зі споживачами, ознайомились в виробничою інфраструктурою закладу, методами та формами обслуговування споживачів тощо.

Зустріч із власницею ресторану «Bisou.Bisou» дозволила майбутнім фахівцям ще глибше поринути в практичну атмосферу гостинності та зрозуміти, що вони зробили правильний вибір обравши навчання за спеціальністю Готельно-ресторанна справа.

Дякуємо Репіній Ірині Володимирівні й співробітникам ресторану французької кухні «Bisou.Bisou»за теплий прийом і можливість отримати практичні знання! Сподіваємося на подальшу дружбу і співпрацю!