ВИЇЗНІ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТА МІЦНОСТІ МАШИН І СПОРУД

В середу, 6 жовтня 2021 року, для здобувачів 1 курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», а також 1 та 2 курсів спеціальності 192 «Будівництво і цивільна інженерія» факультету мехатроніки та інжинірингу проведено виїзне практичне заняття з дисциплін «Сучасні матеріали та технології будівництва», «Технологія будівельного виробництва», «Будівельні матеріали» та «Водопостачання та водовідведення» на території ПП «Будівельна покрівельна компанія «Династія». Організатори заходу – доценти кафедри надійності та міцності машин і споруд В.В. Масленнікова, А.М. Петров і директор БПК «Династія» Р.М. Борисенко.

Директор компанії Роман Борисенко провів двохгодинну лекцію-екскурсію на території виставкового майданчика покрівельних і облицювальних матеріалів. Компанія започатковує виготовлення каркасних будинків, про що також детально пояснено і показано молодим архітекторам і будівельникам.

Із компанією «Династія» укладено договори про співробітництво і відкриття на базі підприємства філії кафедри надійності та міцності машин і споруд.

Викладачі кафедри вдячні БПК «Династія» й особисто Роману Борисенку за змістовне заняття. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Вікторія МАСЛЕННІКОВА,
доцент кафедри надійності та
міцності машин і споруд