З всеукраїнським днем бібліотек!

Щорічно 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

Бібліотека віддавна є джерелом споконвічної мудрості та знань, які містяться в книгах, дбайливо збережених у її фондах. Навіть у цифрову епоху бібліотеки залишаються центрами освіти та інформування, при цьому ще й відкривають доступ до електронних ресурсів, модернізуючись, аби відповідати сучасному світу та новим викликам.

Цьогоріч Всеукраїнський день бібліотек ми відзначаємо в умовах воєнного стану. Попри всі складнощі, ми пишаємось колективом Наукової бібліотеки, який докладає всіх зусиль аби під час дистанційної форми навчання університетська спільнота мала доступ до джерел знань, змогу проводити й надалі успішне навчання й наукову роботу.

Формат віддалених бібліотечно-бібліографічних послуг, координування та забезпечення науковців і студентів доступом до міжнародних баз даних, адміністрування та підтримка бібліотечних онлайн-ресурсів – усе це наполеглива праця і відповідальність бібліотечних фахівців!

Вітаємо колектив Наукової бібліотеки з професійним святом!
Бажаємо невпинного зростання читацького інтересу до книги, енергії та творчої наснаги у вашій просвітницькій справі на благо розвитку Університету. Зичимо міцного здоров’я, щастя в особистому житті, вірних друзів та однодумців, активних, допитливих і вдумливих читачів! Миру й Перемоги нам всім!

Можу з упевненістю сказати, що Наукова бібліотека БІОТЕХУ – найкраща!

В.о. ректора Андрій Кудряшов