ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

На базі кафедри технологічних систем ремонтного виробництва та технології матеріалів факультету мехатроніки та інжинірингу Державного біотехнологічного університету відбудуться Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт з галузі знань «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)» та спеціальності (спеціалізації) «Сервісна інженерія».

Умови та правила проведення Конкурсу відповідають наказу МОН України № 1179 від 05.11.2021 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 №1457» (www.mon.gov.uaта www.imzo.gov.ua).

Для участі у ІІ турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2022 року (за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи переможців І туру Конкурсу Вашого ЗВО (у друкованому вигляді та на електронних носіях), у кількості не більше трьох робіт за напрямком на адресу Університету: вул. Алчевських, 44, Харків, 61002, секретарю оргкомітету конкурсу галузі знань «Галузеве машинобудування» або спеціальності (спеціалізації) «Сервісна інженерія», email: kafedraTSRP@i.ua.

Нагадуємо, що наукові роботи студентів повинні бути оформлені відповідно до вимог Розділу ІІІ «Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18 квітня 2017 року №605.

Організація ІІ туру конкурсу планується у два етапи:

– перший етап – рецензування робіт;

– другий етап – проведення підсумкової науково-практичної відеоконференції.

Проведення другого етапу ІІ туру конкурсу відбудеться у квітні 2022 року. Запрошення претендентам у переможці будуть надіслані за два тижня до дати проведення підсумкової відеоконференції.

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!