Засідання Конференції трудового колективу

У Державному біотехнологічному університеті 12 лютого 2024 року відбулось засідання Конференції трудового колективу.

На конференції були присутні 378 делегатів трудових колективів структурних підрозділів Державного біотехнологічного університету.

Відповідно до порядку денного в.о. ректора Андрій Кудряшов прозвітував щодо показників діяльності Державного біотехнологічного університету за 2023 рік, представивши основні здобутки колективу.

Під час обговорення звіту Голова Вченої ради ДБТУ Андрій Одарченко наголосив на значущості результатів діяльності університету за 2023 рік, враховуючи виклики, які постали перед колективом і країною. Зауважив на необхідності розширення міжнародної співпраці та озвучив плани подальшої реконструкції будівель закладу, з огляду на забезпечення належних умов проведення освітньо-наукового процесу в університеті.

Професор кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва Василь Прудніков, поряд з позитивною оцінкою роботи колективу ДБТУ за минулий рік, зауважив на доцільності наукових і практичних розробок щодо розвитку тваринницької галузі в контексті післявоєнної відбудови країни.

Декан факультету агрономії та захисту рослин Олексій Романов відзначив належну якість освітнього процесу та наукової роботи колективу в тяжких умовах сьогодення та підкреслив необхідність продовження вдосконалення організації роботи за цими напрямами діяльності.

Завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв Олексій Богомолов оцінив роботу колективу ДБТУ як позитивну, відзначивши більш результативні напрями діяльності університету.

Голова студентського парламенту Єлізавета Босняк зауважила про злагоджену взаємодію учасників освітнього процесу та своєчасне розв’язання питань студентської спільноти університету.

Делегати конференції одноголосно затвердили звіт та визнали роботу за звітний період задовільною.

Також, згідно з порядком денним, на засіданні було обрано 24 виборних представників з-поміж наукових, науково-педагогічних та інших працівників університету до Вченої ради ДБТУ.