Засідання Міжнародного круглого столу: «Інвентаризація лісів: проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

5 березня на факультеті лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Державного біотехнологічного університету було проведено засідання Міжнародного круглого столу на тему: «Інвентаризація лісів: проблеми, перспективи, міжнародний досвід» (модератор: д-р. екон. наук, проф. Кошкалда І.В.).

З вітальним словом до учасників засідання звернулася декан факультету д-р. екон. наук, проф. Суска А.А. У своєму зверненні вона наголосила на важливості проведення інвентаризації лісів і посиленні міжнародної співпраці, що сприятиме розвитку нашої країни.
Свої доповіді представили учасники з шістьох країн: України, Литви, Латвії, Казахстану, Киргизстану та Узбекистану. Всі спікери ділилися своїм досвідом проведення інвентаризації та підкреслили необхідність її проведення.

У ході дискусії учасники прийшли до висновку, що саме державна підтримка проведення інвентаризації лісів сприяє збільшенню їхніх площ і, як наслідок, покращенню стану навколишнього середовища та збереженню ландшафтів.

Дякуємо українським та закордонним колегам за цікавість до наших заходів та їхню підтримку.