Засідання науково-технічної ради факультету агрономії та захисту рослин

Відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету агрономії та захисту рослин.

Завідувачі кафедр факультету Сергій Станкевич, Артур Рожков, Тетяна Гопцій, Василь Філон, Василь Дегтярьов, Микола Шевченко та Григорій Яровий представили річні звіти про результати діяльності за основними складовими науково-дослідної роботи.

Активну участь в обговоренні питань взяли проректор з наукової роботи Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, науково-педагогічні працівники факультету агрономії та захисту рослин й інших факультетів, аспіранти, представники науково-дослідної частини університету.

Валерій Михайлов звернув увагу на позитивний вклад кафедр факультету щодо виконання проєктів фінансової підтримки та результативності у пошуках фінансування МОН України. Зі свого боку Максим Серік наголосив на підготовці проєктних пропозицій для конкурсу за програмою Еразмус+ та участі в інших освітніх проєктах у 2024 році.

У підсумках зустрічі було зазначено про успішну роботу з відновлення матеріально-технічної бази, зокрема стаціонарних дослідів, а також сформовано перспективний план розвитку кафедр факультету для покращення виконання науково-дослідних робіт на 2024 рік.