Засідання науково-технічної ради факультету економічних відносин та фінансів

21 грудня 2023 року відбулось засідання науково-технічної ради факультету економічних відносин та фінансів Державного біотехнологічного університету, у якому взяли участь проректор із наукової роботи д.т.н., професор Валерій Михайлов, проректор із науково-педагогічної роботи, к.т.н, доцент Максим Серік та науково-педагогічні працівники кафедр факультету.

На порядку денному було заслуховування остаточного звіту з науково-дослідної роботи на тему «Стратегія адаптації суб’єктів підприємництва в умовах цифрової трансформації економіки в постпандемічний період».

Науково-дослідна тема, ініційована Міністерством освіти і науки України, виконувалась під керівництвом д.е.н., професора Вікторії Гросул, провідними науковцями та здобувачами вищої освіти кафедр Державного біотехнологічного університету, зокрема економіки та бізнесу; обліку, аудиту та оподаткування; фінансів, банківської справи та страхування; маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом, а також кафедри менеджменту Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Під час обговорення доведено актуальність та виняткову цінність наукових розробок як для наукової спільноти, так і для практичного бізнес-сектору. Підкреслено значні наукові досягнення та успішне перевиконання планових показників, що включає значну кількість публікацій, зокрема у впливових наукометричних базах даних, та впровадження результатів дослідження в практичну діяльність підприємств і освітній процес університету. Наголошено, що надані рекомендації відкривають нові горизонти для розвитку суб’єктів підприємництва в умовах цифрової економіки.

На засіданні прийнято рішення про схвалення роботи колективу НПП та затвердження звіту з НДР.