Засідання науково-технічної ради факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю

26 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю, у якому взяли участь проректор з наукової роботи Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік та науково-педагогічні працівники кафедр факультету.

На засіданні науково-технічної ради підбили підсумки науково-дослідної роботи кафедр за 2023 рік та визначили перспективні завдання на 2024 рік.

Зі вступним словом виступили декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Наталія Пенкіна та проректор з наукової роботи Валерій Михайлов.

Проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік звернув увагу на необхідність впровадження результатів наукової роботи в освітній процес й активізацію роботи у підготовці освітніх грантових програм, зокрема «Еразмус++ напряму Жан Моне», «Горизонт Європи».

Проректор з наукової роботи Валерій Михайлов відзначив активну участь у міжнародних проєктах, наявність злагодженої роботи й результативності інноваційної та виробничої інфраструктури BioTech CMRI, науково-освітньо-виробничого кластеру «Повноцінне харчування для сталого розвитку суспільства», аналітичного та тренінгового центру «Center for marketing research and initiatives – BioTech CMRI». Також окреслено основні напрями щодо подальшого розвитку науково-дослідної діяльності факультету.