ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА НА ТЕМУ: «ГЛОБАЛІЗАЦІЯ І ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ»

19 листопада 2021 року на кафедрі глобальної економіки відбулося засідання студентського наукового гуртка на тему: «Глобалізація і зовнішньоекономічна діяльність».

Свої доповіді представили студентки 3 курсу спеціальності «Менеджмент» Катерина Зонова «Роль Франції в зовнішньоекономічній діяльності України», науковий керівник професор Л.О. Ломовських та спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Карина Філімонова «Глобалізація та регіоналізація», Наталя Літвінова «Вплив глобалізації на сільське господарство України», керівник доцент Л.В. Шелудько.

Не дивлячись на те, що засідання проходило онлайн, доповідачі вдало представили власні наробки. Тематика засідання була розкрита в повній мірі завдяки виваженому підбору матеріалу та ґрунтовному представленні презентацій. Кажуть, один з найбільших страхів людини – це публічний виступ. Сподіваємось, молоді колеги-науковці (а їх можна вже так називати) побороли свої страхи і в подальшому ще з більшим запалом будуть знайомити нас з результатами своєї наукової діяльності.