Зустріч керівництва ДБТУ з представником ГО «MEHAD (ex-UOSSM France)»

В.о. ректора Андрій Ігорович Кудряшов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Леонідович Серік і представники факультету ветеринарної медицини зустрілись з представником ГО «MEHAD (ex-UOSSM France)».

Ще раз маємо змогу впевнитись, що співробітники ДБТУ не стоять осторонь, а всіляко допомагають у вирішенні проблем сьогодення. Керівництво ДБТУ та представники факультету ветеринарної медицини відгукнулися на пропозицію щодо спільного експерименту з ГО «MEHAD (ex-UOSSM France)».

Під час зустрічі з представником Юнесом Аль Хадж Салехом обговорили поетапність організації підготовки до проведення спеціальних медичних навчань на біоматеріалі в сфері надання невідкладної та екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок бойових дій.

Також розглянули основні критерії перетримки біоматеріалу, підготовки місць проведення досліджень та забезпечення необхідними матеріалами та обладнанням.

Детально проаналізували та визначили можливість проведення анестезіологічного супроводу досліджень, транспортування біоматеріалу тощо.

Сподіваємось, що практичні навички та професіоналізм наших фахівців стануть запорукою в здійсненні необхідних досліджень в галузі надання невідкладної та екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок бойових дій.