Зустріч керівництва зі студентським самоврядуванням та головою профкому ДБТУ

28 листопада відбулась зустріч, на якій в.о. ректора Андрій Ігорович Кудряшов обговорив ключові питання з головою студентського самоврядування Єлизаветою Босняк та головою профспілкового комітету Наталією Олександрівною Бірченко. Мета зустрічі – об’єднання зусиль для подальшого розвитку університету.

Також на зустріч був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Максим Леонідович Серік та голова студентського профспілкового комітету Єлизавета Пензєва.

На зустрічі відбулося обговорення актуальних питань та викликів сьогодення: якість дистанційного навчання в умовах повномасштабного вторгнення, комунікації з адміністрацією університету та факультетів, ролі студентського самоврядування у забезпеченні освітнього процесу ДБТУ.

Голова профспілкового комітету Наталія Олександрівна Бірченко ознайомила представників студентського самоврядування факультетів із процедурою обрання делегатів конференції трудового колективу від здобувачів ДБТУ.

Зустріч стала приводом для нових ідей та вирішення питань, таких як удосконалення якості навчання, подальшого розвитку студентських ініціатив і взаємодії учасників освітнього процесу.