ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» ТА 072 «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ» З ФАХІВЦЕМ СВОЄЇ СПРАВИ!

20 жовтня 2021 року кафедра обліку, аудиту та оподаткування організувала для студентів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» лекцію-зустріч з головним бухгалтером ПП «Аспект-Аудит» Каленіченко Марією Миколаївною. Лекція була присвячена темі аутсорсингу бухгалтерських послуг і викликала значний інтерес у слухачів, дала їм безліч актуальної та корисної інформації. Зокрема, під час лекції було розглянуто поняття, моделі та види аутсорсингу, його розповсюдження в Україні та світі. Окремо лекторка зупинилася на перевагах та ризиках, які несе аутсорсинг бухгалтерських послуг. Під час спілкування з Марією Миколаївною студенти дізналися про особливості діяльності ПП «Аспект-Аудит» в сучасних умовах, вимоги до професії аудитора. Учасники заходу поставили багато питань, на які отримали вичерпні відповіді.

Викладачі та студенти висловили вдячність Каленіченко Марії Миколаївні за змістовну лекцію, яка виявилася надзвичайно пізнавальною. Студенти підвищили свої професійні знання та можуть скористатися в майбутньому цінними порадами бухгалтерам та фінансистам. Всі отримали позитивні емоції.

 

Тетяна Маренич,
д.е.н., професор,
професор кафедри обліку, аудиту та оподаткування