ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ПРЕДСТАВНИЦЕЮ КОМПАНІЇ “KOTANYI”
“На кафедрi харчових технологiй в рестораннiй iндустрii відбулася зустріч здобувачів освіти з представницею компанії “Kotanyi” Анастасією Петрик”
“Секрети використання спецій у солодощах”
Що може наситити страву більше, ніж яскравий букет прянощів? Враховуючi те, що сьогодні неможливо навчати студентів без залучення фахівців галузi, на кафедрi харчових технологiй в рестораннiй iндустрii відбулася зустріч здобувачів освіти з представницею компанії “Kotanyi” Анастасією Петрик
У ході зустрічі освітяни ознайомилися з асортиментом і технологічним призначенням спецій та культурою їх споживання. Анастасія розповіла всі тонкощі й особливості щодо використання прянощів під час приготування їжі, а також секрети й відмінності спецій «Kotanyi» від інших компаній.
Студентів заохочували веселими питаннями й ексклюзивними подарунками від торгівельної марки «Kotanyi».
А який різдвяний стіл без випічки! Мабуть, що ніякий. Запашні, ароматні, насичені смаком та кольорами різдвяні смаколики – саме вони мають бути присутніми на кожному столі, а додати їм ексклюзивності допоможуть вдало підібрані спеції. Цього й навчилися студенти, а разом із тим узяли участь у майстер-класі з приготування медово-імбирних пряників та різдвяних капкейків.
Майстер-клас провели студенти 3-го та 4-го курсу для, щойно увійшовших у кулінарну сферу, першокурсників.
Усі залишилися задоволеними й приємно враженими тим, наскільки великим і різноманітним може бути асортимент підбору прянощів та спецій для страв.
Досвід, здобутий на зустрічі, допоможе в майбутньому більш ретельно підходити до вибору спецій, адже найважливіше – здоров’я, а якісні трави тому запорука, бо вони можуть бути не тільки доповненням до страви, а й ліками.