Зустріч зі стейкхолдерами та представниками академічної спільноти факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування

14 березня на кафедрі управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування ДБТУ відбулось обговорення освітніх програм підготовки здобувачів І та ІІ РВО за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій. До обговорення було запрошено стейкхолдерів та представників академічної спільноти. Доповідала про зміни в освітніх програмах канд. екон. наук, доц. Анопрієнко Т.В.

В обговоренні взяли участь проф. БНАУ Третяк А.М., доц. НТУ «Дніпровська політехніка» Трегуб Ю.Є., проф. ЛНУП Ковалишин О.Ф., доц. ЛНУП Колодій П.П., проф. МНАУ Попов А.С., проф. ХНАДУ Батракова А.Г.

Зустріч була результативною, оскільки учасники під час обговорення надали актуальні поради щодо підготовки здобувачів за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій. У кінці зустрічі проф. Третяк А.М. відзначив важливість розвʼязання актуальних питань, які на сьогодні є гострими для галузі геодезії та землевпорядкування.