Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»
10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (група 181-ХК-14м) в рамках вивчення дисципліни «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» (лекторка – канд. техн. наук, доц. Шидакова-Каменюка О.Г.) відбулася гостьова лекція. Лекцію прочитав головний технолог ТОВ «ТРИ СТАР», канд. техн. наук Олексій Шкляєв. Тема лекції: «Особливості проведення наглядових аудитів за власними торговими марками з боку мереж та їх консорціумів». На лекцію також було запрошено здобувачів освітнього ступеню «магістр» заочної форми навчання (група 181з-ХК-14м) та здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» денної форми навчання (група 181-21б-02/181-23б-стн-2-02) в рамках вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі». Також були присутні викладачі кафедри. Студенти активно залучалися до обговорення, ставили запитання щодо сучасних підходів до управління якістю продукції галузі, ньюансів документування процедур з управління якістю та особливостей сертифікації систем якості на підприємствах галузі.
Колектив кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів вдячний своєму випускникові Шкляєву Олексію за співпрацю та постійну підтримку та пишається його успіхами!