Гостьова лекція від фахівців SMK Group – найбільшого м’ясопереробного холдингу в Україні

На засадах співпраці кафедри технології м’яса ДБТУ та провідних підприємств харчової галузі 30 грудня 2023 р. відбулася гостьова лекція для студентів факультету переробних і харчових виробництв спеціальності 181 «Харчові технології», яку було організовано найсучаснішим підприємством, флагманом  м’ясопереробної галузі SMK Group.

Провідні фахівці підприємства технік-технолог Мінько Ірина Вікторівна та старший майстер ковбасного цеху Кишиченко Андрій Володимирович провели on-line екскурсію цехами виробництва, розповіли про особливості технологічного процесу та принципи роботи обладнання.

Студенти мали змогу задавати питання, поспілкуватися з начальником виробництва, головним технологом та керівником відділу персоналу, які розповіли про актуальні пропозиції працевлаштування та перспективи кар’єрного зростання на підприємстві.

Такі заходи забезпечують можливість безпосереднього спілкування здобувачів з фахівцями галузі та отримання нових практичних знань в умовах дистанційного навчання.