Моніторинг і обговорення ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцетратів»

03.03.2025 відбулась робоча зустріч Гаранта ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцетратів» к.т.н., проф. Самохвалової О.В. зі здобувачами другого магістерського рівня вищої освіти. Зустріч була присвячена обговоренню ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцетратів» та її структури. Здобувачі вищої освіти ділились власною думкою та надавали побажання до подальшого її вдосконалення. Постійний моніторинг ОПП сприяє її покращенню, що сприяє підвищенню якость освіти. Дякуємо нашим студентам за відкритість, атмосферу дружньої співпраці та корисні пропозиції!