Маю вищу освіту (Харківський державний університет харчування та торгівлі 2000-2005), в 2016р. захистила кандидатську дисертацію за темою “Технології соусів солодкиів із використанням крохмалів фізичної модифікації”, та отримала диплом кандидата наук. Протягом з 2010р. по тепершній час працюю доцентом на кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії. Виконую всі види навчальної роботи: читання лекції; проведення лабораторних та практичних занять; проведення консультацій, іспитів, заліків, керівництво практичною підготовкою студентів, керівництво курсовими, кваліфікаційними роботами. Основні навчальні курси, які викладаю: «Харчові технології. Розділ 3», «Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм», «Технологічний тренінг», «Сучасні ресторанні концепції». Приймаю активну участь у науково-дослідній роботі кафедри та університету. За весь період науково-педагогічної роботи маю 100 публікацій, з них: 2 навчальних посібника, 2 монографії, 25 навчально-методичних розробок, 24 статті, 47 тез доповідей.
Андрєєва Світлана Сергіївна
Кандидат наук Доцент доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії