ОСВІТА
2008 р. – Харківська державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Товарознавство та експертиза товарів в митній справі» (спеціаліст).
2008 р. – Харківська державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Облік та аудит» (спеціаліст).
2017 р. – Харківська державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Обладнання переробних та харчових виробництв» (магістр).
2017 р. – Державний біотехнологічний університет, аспірант денної форми навчання, кафедра інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування.
КАР’ЄРА
2008-2009 рр.– Товарознавець ТОВ «Будмен»
2013-2017 рр. – менеджер зі збуту ТОВ «Техекс Україна».
2017-2019 рр.– інженер-проектувальник, ТОВ «Інсолар Холод».
2020-2023 рр.– менеджер з оптових продаж ТОВ «Домус Фрігус».
2023 рр. по теперішній час – спеціаліст з холодильного обладнання ТОВ «Колдпрофі».
2023 рр. по теперішній час – асистент кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування Державного біотехнологічного університету.
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальні курси: «Термодинаміка», «Гідрогазодинаміка», «Комп’ютерне конструювання та автоматизоване проектування», «Технологічне холодильне обладнання», «Збереження біологічних об’єктів за допомогою низьких температур», «Кондиціювання повітря», «Холодильні системи на СО2» та ін.
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Коло наукових інтересів: підвищення енергоефективності обладнання холодильних і кріогенних систем; інноваційні технології комплексної низькотемпературної переробки рослинної сировини; інтенсифікація процесів охолодження і зберігання біологічних об’єктів.
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ:
«Комплексна переробка рослинної сировини за допомогою кріогенного обладнання та підвищення його енергоефективності».
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ
Опубліковано понад 30 наукових праць, в тому числі, статті що індексуються наукометричними базами Scopus, Web of Science Core Collection – 3, патент України на винахід – 1, патент України на корисну модель – 2.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА
НДР: «Дослідження та удосконалення процесів та обладнання для електромагнітної та холодильної обробки харчових продуктів» (11-22Б)
НДР: «Підвищення енергоефективності при монтажі систем зберігання харчових продуктів» (16-18-19 Д)
УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ
2023 р. по теперішній час – член громадської спілки «Холодильна асоціація України»