Освіта:
2005 р – Харківський державний університет харчування та торгівлі: спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», кваліфікація «Інженер-дослідник».
2012 р. Харківський державний університет харчування та торгівлі: спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських, кондитерських виробів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
2015 р. – присвоєння вченого звання доцента кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.

Кар’єра:
2006 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі: асистент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2013 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі: старший викладач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2014 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі: доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2021 р. – Державний біотехнологічний університет: доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів.

Освітня діяльність:
Викладає навчальні курси: «Фізико-хімічні і біотехнологічні основи технології галузі», «Методологія наукових досліджень», «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів».

Наукова діяльність:
Наукові інтереси:
Розробка нових технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини

Наукова робота:
Науковий керівник студентів та магістрів

Наукові публікації:
Опубліковано більше 100 наукового і науково-методичного характеру, в тому числі : навчальних посібників – 3, монографій – 3, наукових статей – 28 патенти України– 3

Участь в громадських об’єднаннях за професійним спрямуванням:
Куратор академічної групи, помічник завідувача кафедри з питань профорієнтаційної роботи, профорг кафедри.