ОСВІТА:
1996 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність “Технологія громадського харчування”
КАР’ЄРА:
2001-2005 рр. – асистент кафедри технології продукції громадського харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі
2005-2006 рр. – асистент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2007-2008 рр. – старший викладач кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2008-2021 рр. – доцент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2021 р. і до теперішнього часу – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Навчальні курси: «Технологія галузі»; «Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи»; «Проектування підприємств галузі», «НДРС», «Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення»
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2001 р. – кандидат технічних наук (спеціальнісь 05.18.16 – «Технологія продуктів харчування)
Коло наукових інтересів: технології емульсійних продуктів, удосконалення технології м’ясних продуктів, розробка м’ясних продуктів
оздоровчого призначення
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Удосконалення технології м’ясних продуктів, розробка м’ясних продуктів оздоровчого призначення
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано більше ніж 150 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 2, навчальні посібники – 4
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА
Під керівництвом та за безпосередньої участі виконувались більше 10 науково-дослідних робіт з держбюджетної та госпдоговірної тематики
ЗОВНІШНІ НАГОРОДИ:
Почесна грамота Департаменту економіки і міжнародних відносин
Харківської обласної державної адміністрації (2019 р.)