Освіта:
2003 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі: спеціальність «Технологія харчування», інженер-технолог;
Кар’єра:
2003-2005 рр. – КНВП «Нукло-1» старший науковий співробітник;
2005 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, зав. лабораторією кафедри технологій переробних і харчових виробництв;
2007 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, асистент кафедри технологій переробних і харчових виробництв;
2010 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, старший викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв.
Освітня діяльність:
Викладає навчальні курси: «Фізіологія та гігієна харчування»; «Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок»; «Інноваційні технології виробництва комбікормів»; «Контроль якості та безпека продукції галузі».
Наукова діяльність:
Наукові інтереси:
Безглютенові харчові продукти.
Наукові публікації:
Опубліковано більше 25 публікацій наукового і науково-методичного характеру, в тому числі наукових статей – 10, навчальних посібників – 3.
Участь в громадських об’єднаннях за професійним спрямуванням:
Підготовка студентів до участі у змаганнях Всеукраїнського фонду Бориса Колесніка.