ОСВІТА:
1983 р. − Харківський інститут громадського харчування, спеціальність «Технологія та організація громадського харчування
КАР’ЄРА:
1991-1995 рр. – асистент кафедри проектування Харківського інституту громадського харчування
1995-1997 рр. – аспірант кафедри загальної технології харчових виробництв Харківської державної академії технології та організації харчування
1997-1998 рр. – асистент кафедри технології продукції громадського харчування Харківської державної академії технології та організації харчування
1998-2001 рр. – старший викладач кафедри технології продукції громадського харчування Харківської державної академії технології та організації харчування
2001-2002 рр. – доцент кафедри технології продукції громадського харчування Харківської державної академії технології та організації харчування
2002-2021 рр. – доцент кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі
2021 р. по теперішній час ‒ доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальні курси: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Проектування закладів ресторанного господарства»
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
1999 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.16 – технологія продуктів харчування)
2006 р. – присвоєне вчене звання доцента кафедри технології харчування (рішення Атестаційної комісії МОН України від 20 квітня 2006 р, протокол №2/60-Д)
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
1.Розробка технологій борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини.
2.Розробка інноваційних підходів до проектування закладів ресторанного господарства.
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ
Опубліковано більше ніж 110 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus – 4, навчальні посібники – 8, монографії ‒ 3 (в т.ч. 1 англійською мовою), 2 патенти, 2 деклараційні патенти України на винахід.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА
Участь у 7 науково-дослідних бюджетних темах (в т.ч. науковий керівник 2 тем, відповідальний виконавець – 5);
5 науково-дослідних госпдоговірних темах (в т.ч. науковий керівник 2 тем, відповідальний виконавець ‒ 3).
Керівництво 1 аспірантом (2013-2018 рр.).
ПРОФІЛЬ АВТОРА Google Академія
https://scholar.google.com/citations?user=f3s7FhAAAAAJ&hl=en
Чорна Ніна Вікторівна
Кандидат наук Доцент Доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Популярне зараз



