ОСВІТА
1999 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Технологія харчування» ( магістр).
2012 р – Харківський інститут бізнесу і менеджменту, спеціальність «Облік і аудит» (спеціаліст)
КАР’ЄРА
1999-2000 рр. – лаборант кафедри технології продукції громадського харчування Харківської державної академії технології та організації харчування.
2000-2003 рр. – аспірант Харківської державної академії технології та організації харчування.
2004-2005 рр. – молодший науковий співробітник лабораторії «Проблем стандартизації у ресторанному господарстві» Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2005-2008 рр. – асистент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2008-2014 рр. – старший викладач кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2015-2021 рр. – доцент кафедри м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2021 р. по теперішній час – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальні курси: «Основи технології галузі», «Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів» «Технологія галузі», «Проектування підприємств галузі», «Проектування підприємств з основами САПР» «Технологічні розрахунки та звітність у галузі», «НДРС», «Технологічний семінар» та ін.
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
2014 р – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»)
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ
Опубліковано близька 200 наукових праць, у тому числі статті, що індексуються у наукометричній базі Scopus – 2, монографії – 5, навчальні посібники – 9.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА
Держбюджетна НДР: «Наукове обґрунтування технології заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (№11–15–16Б, 0114U006533, 2015-2016 рр.);
Держбюджетна НДР: «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (№10–17–18Б, 0116U008445, 2017-2018 рр.);
Держбюджетна НДР: «Удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок» (№ 02-19-20Б, 0118U007214, 2019-2020 рр.)
Держбюджетна НДР: «Розробка технології напівфабрикатів м’ясних реструктурованих заморожених» (№ 04-21-22Б, 0120U105017), 2021-2022 рр.)
Госпдоговірна НДР: «Розробка проекту плану НАССР для м’ясопереробного виробництва» (відповідальний виконавець) (№ 09-17-18Д, 0117U006470, 2017-2018 рр.)
Госпдоговірна НДР: «Проект спеціалізованого підприємства з виробництва напівфабрикатів та фасованого м’яса з холодильником виробничою потужністю 5 т за зміну». (керівник) (№ 5-20Д, 0120U103252, 2020 р.).
Госпдоговірна НДР: «Розробка проекту нормативної документації для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів» (відповідальний виконавець) (№5-21 Д, 2021 р)