ОСВІТА:
2014 р. – Харківська державна зооветеринарна академія, спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (магістр)
2017 р. – Харківська державна зооветеринарна академія (аспірантура)
КАР’ЄРА:
2019 р. – 2021 р. – асистент кафедри технології переробки, стандартизації та технічного сервісу Харківської державної зооветеринарної академії
2025 р. – по теперішній час – асистент кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Навчальні курси: «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва», «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва», «Біобезпека та етика тваринництва», «Основи перебігу технологічних процесів у тваринницькій сировині», «Технологія шкіряної сировини»
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2021 р. – кандидат сільськогосподарських наук (спеціальність 06.02.04 «Технологія виробництва продуктів тваринництва»)
Коло наукових інтересів: ресурсоощадні та інноваційні підходи у переробці продукції тваринництва; проблематика біобезпеки й етики у тваринництві; закономірності перебігу технологічних процесів у тваринницькій сировині; технологія та підвищення якості шкіряної сировини; удосконалення виробничих процесів з метою забезпечення ефективності, екологічності та безпечності.
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано понад 20 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах України і Web of Science, 1 патент на корисну модель
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:
Тематика кафедри з НДР: «Удосконалення порід тварин та технологій виробництва і переробки продукції тваринництва» (номер державної реєстрації 0121U111236, 2021-2025 рр.)



