Гавриш Тетяна Володимирівна

Кандидат наук Доцент Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

ОСВІТА
2000 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування: «Технологія харчування», інженер-технолог;
2005 р. – Національний університет харчових технологій: спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
КАР’ЄРА
2003 р. – ХДТУСГ імені П. Василенка, асистент кафедри обладнання та процесів переробних і харчових виробництв;
2005 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, асистент кафедри технології та зберігання сільськогосподарської продукції;
2012 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, доцент кафедри технології переробних і харчових виробництв;
2016 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, завідувач кафедри технології переробних і харчових виробництв;
2021 р. – ДБТУ, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів.

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
Викладає навчальні курси: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів», «Технологія цукру», «Споживчі властивості зернопродуктів” зернопродуктів», «Технологія бродильних виробництв», «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції», «Сировинні ресурси технології галузі», «Біотехнологічні процеси у зерноперобній галузі», «Технологія круп’яного виробництва», «Метологія та методи наукових досліджень».
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Наукові інтереси:
Розробка нових технологій харчових продуктів з зерна та борошна.
Наукова робота
науковий керівник аспірантів та магістрів;
офіційний опонент дисертаційних робіт;
керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін;
керівництво школярами – учасниками виконання наукових робіт для Малої академії наук,

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ
Опубліковано більше 200 публікацій наукового і науково-методичного характеру, в тому числі наукових статей більше 70; монографій більше 3; навчальних посібників більше 10, патенти України більше 5

УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ
Член Громадської організації «Тренінги з харчової безпеки» (код за ЄДРПОУ 43251869, КОАТУУ 631018800, КОПФГ – 815, КВЕД – 94.99)
ЗОВНІШНІ НАГОРОДИ
2021 р. – подяка від Міністерства освіти і науки України за вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність