Газзаві-Рогозіна Людмила Вікторівна

Кандидат наук Доцент Доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування

Освіта:
1996 р. – Харківське медичне училище №1, спеціальність «Лікувально-профілактична справа»;
2004 р. – Харківська державна зооветеринарна академія, спеціальність «Зооінженерія», кваліфікація: Інженер-технолог з санітарної якості продукції тваринництва (спеціаліст);
2008 – 2011р – аспірантура.

Кар’єра:
1996–2003 р. – фельдшер-лаборант паразитологічної лабораторії Ленінського р-ну м. Харків;
2003–2009 р.– помічник лікаря-паразитолога Харківської обласної санепідемстанції;
2009–2014 р. – ст. викладач кафедри медичної паразитології та тропічних хвороб Харківської медичної академії післядипломної освіти (ХМАПО);
2014 – 2015 р.– доцент кафедри медичної паразитології та тропічних хвороб (ХМАПО);
2015 – 2018 р.– доцент кафедри біології з основами генетики Національного фармацевтичного університету;
2018 – 2021 р. – доцент кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Освітня діяльність:
Навчальні курси:
«Технічна мікробіологія»; «Гігієна, санітарія і мікробіологія в галузі»; «Фізіологія та гігієна харчування»; «Гігієна та санітарія»; «Мікробіологія галузі. Технології харчових продуктів тваринного походження»; «Мікробіологія галузі. Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; «Мікробіологія галузі. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів»; «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів»; «Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів».

Наукова діяльність:
2012 р. – кандидат сільськогосподарських наук (спеціальність 16:00:06 «Гігієна тварин та ветеринарна санітарія»)

Наукові публікації:
Опубліковано більше ніж 120 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 3, навчальні посібники – 17, тощо.