ОСВІТА:
2010 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 7.091711 «Технологія харчування» (спеціаліст)
КАР’ЄРА:
2010–2012 рр. – викладач-стажист кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету;
2012–2017 рр. – асистент кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2017–2020 рр. – старший викладач кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2020–2021 рр. – доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2021р по теперішній час – доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету.
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Навчальні курси: «Діджиталізація в ресторанній індустрії», «Інновації в проєктуванні», «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії», «Технології крафтових виробництв».
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2015р. – кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції.
Коло наукових інтересів: інноваційні технології харчової продукції в ресторанній індустрії, розробка та вдосконалення технологій продуктів харчування та обладнання для їх виробництва.
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Дослідження технологічних властивостей піноемульсійних систем та продуктів;
Теорія та принципи створення харчових дисперсних продуктів з піноемульсійною структурою.
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано понад 70 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 16, навчальні посібники – 2, монографії – 2, патенти – 3.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:
держбюджетна НДР «Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів» (2016р.);
госпдоговірна НДР «Розробка технологічної документації (технологічних карт) для харчоблоку КЗОЗ Обласного госпіталю ветеранів війни в умовах зміни законодавства» (2017р.)
бюджетна НДР «Наукові та прикладні основи виробництва харчової продукції з використанням олеогелів»
(2020р.)
бюджетна НДР Наукові та практичні основи використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин для удосконалення та підвищення ефективності технологій напоїв, кулінарної та кондитерської продукції.
бюджетна НДР «Технології харчової продукції на основі сухих сумішей для закладів ресторанної індустрії»
УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНИХ ПРОЄКТАХ:
Постановки нових видів капсульовоної продукції на підприємстві ACER CAMPESTRES S.L., Іспанія (в рамках НДР 6-17-18Д, 2018р.).