В 2010р. закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі. 2010–2012р. – викладач кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інститута Київського національного торговельно-економічного університету. Із 2012р по теперішній час – доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (до 2021р Харківський державний університет харчування та торгівлі)
Дисципліни: «Харчові технології», «Теоретичні основи харчових технологій», «Діджиталізація в ресторанній індустрії», «Загальна технологія галузі».
Наукова діяльність: 2015р. – кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції. Коло наукових інтересів: інноваційні технології харчової продукції в ресторанній індустрії, розробка та вдосконалення технологій продуктів харчування та обладнання для їх виробництва.
Кількість публікацій: Опубліковано понад 70 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 7, навчальні посібники – 3, монографії – 2, патенти – 3.