ОСВІТА:
2021 р. – Державний біотехнологічний університет, спеціальність
«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», кваліфікація – магістр з товарознавства та експертизи в митній справі.
НАПРЯМ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ:
Експертиза харчової продукції та непродовольчих товарів.
Удосконалення якості, розробка нових видів харчової продукції та непродовольчих товарів з покращеними споживчими властивостями.
Наукове обґрунтування та розробка нових технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями, збагачених на ессенціальні нутрієнти.
Наукове обґрунтування та удосконалення сучасних методів дослідження харчових продуктів та непродовольчих товарів.
ДИСЦИПЛІНИ ЯКІ ВИКЛАДАЮТЬСЯ:
✔ Товарознавство, непродовольчих товарів
✔ Товарознавство та експертиза харчових продуктів
✔ Основи стандартизації, метрології та управління якістю, митна логістика