ОСВІТА:

2021  р.  –  Державний  біотехнологічний  університет,  спеціальність

«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», кваліфікація – магістр з товарознавства та експертизи в митній справі.

 

НАПРЯМ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ:

Експертиза харчової продукції та непродовольчих товарів.

Удосконалення якості, розробка нових видів харчової продукції та непродовольчих товарів з покращеними споживчими властивостями.

Наукове обґрунтування та розробка нових технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями, збагачених на ессенціальні нутрієнти.

Наукове обґрунтування та удосконалення сучасних методів дослідження харчових продуктів та непродовольчих товарів.

 

ДИСЦИПЛІНИ ЯКІ ВИКЛАДАЮТЬСЯ:

✔ Товарознавство, непродовольчих товарів

✔ Товарознавство та експертиза харчових продуктів

✔ Основи  стандартизації,  метрології   та   управління  якістю,   митна логістика