Освіта:
У 1998 р. закінчила Харківський державний університет, спеціальність “Хімія”, кваліфікація спеціаліста “Хімік. Викладач хімії”.
У 2011 р. закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність “Технологія харчування”, кваліфікація спеціаліста “Інженер-технолог”.
Кандидат технічних наук з 2019 р. Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 24 роки.
Кар’єра:
28.09.1998 – 30.09.1999 – викладач-стажист кафедри хімії Харківської державної академії технології та організації харчування;
01.10.1999 – 31.10.2000 – асистент кафедри хімії Харківської державної академії технології та організації харчування;
01.11.2000 – 31.08.2005 – асистент кафедри хімії Харківського державного університету харчування та торгівлі;
01.09.2005 – 31.08.2019 – старший викладач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі;
01.09.2019 – 31.08.2021 – доцент кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі;
01.09.2021 – до цього часу – доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Державного біотехнологічного університету.
Освітня діяльність:
Викладає дисципліни: “Харчова хімія”, “Хімія”, “Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів”, “Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів”.
Наукові інтереси:
Аналітична хімія. Продовольча сировина і харчові продукти як об’єкти хімічного аналізу. Фізична та колоїдна хімія. Методи дослідження структури та властивостей харчових систем. Методика викладання хімії. Технології дієтичних харчових продуктів.
Наукові публікації:
Загальна кількість-145, з них 115 наукових та 30 навчально-методичного характеру, у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях.