Харківський державний університет харчування та торгівлі,
2010 рік, Спеціальність «Товарознавство та експертиза в митній справі»,
Товарознавець- експерт; 2014р. к.т.н., дисертація на тему: «Формування якості бісквітів з еламіном та стевією» спеціальність
05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів»/ 2018 рік доцент кафедри товарознавства та експертизи товарів, досвід роботи в освітній діяльності 10 років/ Культура харчування, Методологія наукових досліджень, Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів/
коло наукових інтересів фокусується на дослідженні та стабілізації герегенних систем харчових продуктів/ автор більш ніж 80 наукових праць
Радченко Анна Едуардівна
Кандидат наук Доцент Доцент кафедри харчових технологiй в рестораннiй індустрії
Популярне зараз



