Освіта та кар’єра
Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування та отримала диплом про вищу освіту з відзнакою за спеціальністю «Менеджмент організацій» і здобула кваліфікацію менеджера-економіста.
У 2009 р. захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності 08.00.04 економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). В 2013 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри економіки підприємств харчування та торгівлі.
Освітня діяльність
Стаж педагогічної роботи у закладах вищої освіти– 18 років.
Автор низки навчально-методичних розробок.
Дисципліни: Управління витратами; Стратегія підприємства; Оцінка та управління стратегічними змінами; Стратегічне управління готельними і ресторанними підприємствами; Філософія бізнесу; Методи наукових досліджень в економіці.
Наукова діяльність:
Наукові інтереси пов’язані зі стратегічними аспектами діяльності підприємств, управління розвитком бізнесу, цифровою трансформацією економіки.
Брала участь у виконанні 2 держбюджетних, 5 бюджетних та 9 госпдоговірних науково-дослідних тем.
Консультування підприємців м. Харкова щодо економічних питань розвитку підприємницької діяльності в умовах євроінтеграції.
Кількість публікацій: 196 публікацій, з яких 150 – наукового характеру (в т.ч. 6 монографій, 5 статей, які включені до міжнародних наукометричних баз Scopus та Web of Science; 44 – навчально-методичного характеру (в т.ч. 4 навчальних посібника).