Освіта:
2007 р – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
2016 р. Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів, кандидат технічних наук
2019 р . – присвоєно вчене звання доцента

Кар’єра:
2007 р. – ХДУХТ, асистент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів;
2017 р. – ХДУХТ, старший викладач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів;
2018 р. – ХДУХТ, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів;
2021 р. – ДБТУ, доцент кафедри технології зерно продуктів та кондитерських виробів

Освітня діяльність:
Викладає навчальні курси: «Іноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських і харчоконцентратних підприємств», «Технологія продукції оздоровчого харчування галузі», «Наукові принципи зберігання продукції галузі», «Моделювання технологічних ліній», «Проектування підприємств галузі», «Актуальні проблеми технології галузі»

Наукова діяльність:
Наукові інтереси:
Розробка технологій хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів із використанням нетрадиційної рослинної сировини.

Наукова робота:
Науковий керівник аспірантів і магістрів

Наукові публікації:
Опубліковано більше 30 публікацій наукового і науково-методичного характеру; в тому числі : наукових статей – більше 20; монографій – 3; навчальних посібників – 5, Патентів України більше 7.

Участь в громадських об’єднаннях за професійним спрямуванням:
Керівництво студентами-учасниками Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт. Куратор академічної групи, помічник завідувача кафедри з питань підвищення кваліфікації викладачів кафедри, секретар екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних (магістерських) робіт спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» денного і заочного відділення