ОСВІТА:
2000 р. – закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Інженерна механіка» та здобув кваліфікацію бакалавра.
2001 р. – закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв» та здобув кваліфікацію інженерамеханіка.
КАР’ЄРА:
2001-2002 рр. – інженер кафедри холодильної та торговельної техніки ХДАТОХ.
2002-2010 рр. – асистент кафедри холодильної та торговельної техніки ХДУХТ.
2010-2014 рр. – старший викладач кафедри холодильної та торговельної техніки ХДУХТ.
2015-2021рр. – доцент кафедри енергетичного машинобудування, інженерних та фізико-математичних дисциплін ХДУХТ.
2021 р. по теперішній час – доцент кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Навчальні курси: «Основи термодинаміки і теплотехніки», «Теплотехнічні вимірювання та прилади», «Інформаційно-комп’ютерне забезпечення інженерної діяльності», «Екологія підприємств», «Теоретичні основи теплотехніки», «Надійність систем автоматизованого керування», «Метрологія та стандартизація», «Теплотехніка та електротехніка»,
«Холодильна техніка та технології», «Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка», «Електротехнології та електроосвітлення» та ін.
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2014 р. – кандидат технічних наук (спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв).
Коло наукових інтересів: підвищенні ефективності тепло- масообмінних процесів та обладнання харчових виробництв, процесів та обладнання в галузі холодильної та кліматичної індустрії; енергоефективні рішення систем
охолодження та кондиціонування; перспективи та проблеми збереження біологічних об’єктів; інноваційні підходи в організації системи зберігання харчової сировини.
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
«Раціональне використання сировини та енергетичних ресурсів при проведенні біотехнологічних процесів».
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано 128 наукові праці, в тому числі 31 статей, 89 тез доповідей на наукових конференціях різних рівнів, 4 деклараційних патенти України на корисну модель, 2 навчальних посібника та 2 монографії.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:
• НДР №11-22Б «Дослідження та удосконалення процесів та обладнання для електромагнітної та холодильної обробки харчових продуктів»;
• НДР № 01-20-21Б «Дослідження та удосконалення процесів та обладнання для теплової та холодильної обробки харчових продуктів»;
• НДР № 05-18-19Б «Удосконалення обладнання для теплової та холодильної обробки харчових продуктів на основі системнодинамічного моделювання».
УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ:
2016 р. по теперішній час – член громадської спілки «Холодильна асоціація України».
ЗОВНІШНІ НАГОРОДИ
Грамота Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації (2014 р.).