Магістр зі спеціальності «Технологія харчування», 2000 р.; магістр зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 2020 р. З 2000 року працювала на посаді старшого лаборанта кухні-лабораторії Харківського Бізнес-Коледжу, з 2000 року по серпень 2021 року працювала у Харківському державному університеті харчування та торгівлі, де пройшла етапи кар’єрного розвитку від лаборанта до доцента кафедри процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії ім. М.І. Беляєва, з 1 вересня 2021р. переведена на посаду доцента кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного унверситету; дисципліни «Інтелектуальна власність», “Інновацйні технології та інжинирінг в ресторанній індустрії”, “Технологія продукції в ресторанній індустрії”, “Харчові технології”; сфера наукових інтересів: проблеми створення нових технологій продуктів харчування для закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості, дослідження процесів харчових виробництв; удосконалення устаткування для закладів готельно-ресторанного господарства; є автором понад 300 публікацій наукового та навчально-методичного характеру.
Золотухіна Інна Василівна
Доктор наук Доцент Доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії