2024 – 2025 навчальний рік
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача РВО Сертифікіт / Підтвердження ОПП, освітній компонент Рішення комісії
Бережна Ю.О. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Биріна О.А. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Бражник А.Г. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Дорофєєв В.Р. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заколодяжний Н.С. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Заліщук В.В. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Кокшарова М.В. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Чуркін І.М. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії
Шапран А.А. бакалавр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». ОК «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Рішення комісії