Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва   здійснює підготовку фахівців за наступними освітньо-професійними програмами:

Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Кінологія», «Кінноспортивна індустрія та іпологія» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» початкового (молодші бакалаври), першого (бакалаврського), а також другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Освітньо-професійна програма «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Освітньо-професійна програма «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» спеціальності 015 «Професійна освіта».

Основні навчальні дисципліни, закріплені за кафедрою:

Дисципліни за професійним напрямком:

ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

  • Технологічні та біохімічні властивості м’яса та м’ясопродуктів
  • Технологічні та біохімічні властивості молока та молочних продуктів
  • Технологія переробки продукції тваринництва
  • Молочна справа
  • Технологія продуктів забою
  • Технологія молока та молочних продуктів
  • Сертифікація та метрологія продуктів тваринництва
  • Технологія м’яса та м’ясних продуктів
  • Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва
  • Моделювання підприємств агропромислового комплексу
  • Санітарія в галузі та керування ризиками
  • Стандартизація продукції тваринництва
  • Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
  • Особистісний ріст та адаптація фахівців в галузі
  • Виробництво біогазу
  • Якість та безпека продукції тваринництва

ОПП «Водні біоресурси та аквакультура»

  • Рибогосподарська гідротехніка з основами геодезії
  • Технологія переробки риби

ОПП «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

  • Технологія переробки продукції тваринництва

Дисципліни за вибором студентів:

ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 

Новини кафедри

Акредитаційна експертиза ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

27-29 жовтня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Технології зернопродуктів та…

21.10.2025 р. відбудеться підсумковий контроль знань слухачів курсів підвищення кваліфікації

21 жовтня 2025 р. об 11-00 у Державному біотехнологічному університеті відбудеться підсумковий контроль знань слухачів…

Участь кафедри в конференції «Стан і майбутнє лісової галузі, ландшафтної архітектури і землевпорядкування»

На кафедрі лісових культур, меліорацій та садово-паркового господарства 14–15 жовтня 2025 року проведено секційні засідання…