Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

У рамках набуття та поповнення практичного та теоретичного досвіду з равликівництва доцент Лисенко Г.Л. 27…

Студенти-біотехнологи прийняли участь у нестандартному заході, проведеному в рамках співробітництва з Рейн-Ваальським університетом прикладних наук,…

25-26 квітня 2024 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулась Міжнародна наукова конференція «Актуальні…

23–24 квітня 2024 року на базі кафедри технологій тваринництва і птахівництва та кафедри технології переробки…

12 квітня 2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІ Інтернет-конференції…