Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

Вітаємо ШАБЛЮ Володимира Петровича, доктора сільськогосподарських наук, професора з ЮВІЛЕЄМ!

Колектив кафедри технологій тваринництва і птахівництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро вітає доктора сільськогосподарських…

Захист кваліфікаційних робіт СВО «Магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

З 18 по 22 грудня 2023 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулись захисти кваліфікаційних…