Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Інформація щодо наявності вільних бюджетних місць на 26.09.2022 р.
Шановні колеги! Запрошуємо вас узяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Селекційні аспекти збереження та…
У рамках навчальної практики для студентів-біотехнологів була організовано онлайн-екскурсія навчально-науковими лабораторіями Шведського аграрного університету, яку…
В четвер 6-го липня 2022 року о 10.00 годині у рамках студентської Практики відбулась он-лайн…