Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

У рамках навчальної роботи для студентів другого курсу факультету біотехнологій спеціальності 204 відбувся цикл онлайн…

У рамках навчально-ознайомчої практики здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з 5 по 16 лютого…

В рамках ознайомчих та навчальних практик на факультеті біотехнологій 5 лютого 2024 р відбувся семінар…

У осінньому семестрі здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «біотехнології та…

Колектив кафедри технологій тваринництва і птахівництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро вітає старшого викладача…



